divendres, 15 de novembre del 2013

Espectacle musical Com Sona?

Hola a tots/es,

Avui és l’últim dia de la Setmana de Pràctica i Reflexió Educatives i aquest matí l’hem acomiadat amb un espectacle musical per a infants de 0 a 6 anys de la companyia d’espectacles musicals “Com Sona?”. La idea o l’objectiu més important per aquests musics, és apropar la musica als infants més petits a través d’uns espectacles musicals adequats a les diferents edats i d’una manera dinàmica i divertida.

El grup d’infantil hem passat una estona molt agradable a la sala de dinàmiques d’aquí la facultat. De la mà de l’Elena Perta i els músics, hem gaudit i hem participat de manera activa com si fossin uns nens petits. A més, hem cantat un seguit de cançons, que tot i que les havíem treballar des del mòdul de música, ens han servit per veure una nova forma de cantar-les i d’interpretar-les de cara als infants més petits. Ha estat una experiència increïble i m’ha servit per donar-me conte encara més, de l’important que és la música en aquestes edats. Tot el conjunt de sensacions i emocions que et fa sentir una cançó quan es treballa bé, amb prou recursos, ganes i gaudint del que fas en aquell moment, són inexplicables i això ho hem de fer sentir en un futur als nostres alumnes.  

A continuació, nombro algunes de les cançons que hem cantat al llarg del concert: Quatre pedres hi ha al carrer, Els ocells, Així fan,fan,fan , Surt sol solet, Peix peixet, Si la barqueta es tomba o Plou i fa sol. A més, hem fet una moixaina i hem ballat les cançons del El Joan petit quan balla o el Bugui bugui.

Si voleu més informació d’aquesta companyia d’espectacles musicals Com sona?, us convido a visitar si cliqueu aquí la seva fantàstica pàgina web.

M’agradaria acomiadar-me, compartint algunes fotografies que he fet durant el concert Com sona?.

El grup Com Sona? cantant i interpretant la cançó de Així fan, fan, fan.


El grup Com Sona? cantant i interpretant la cançó de Surt sol solet.


El grup Com Sona? cantant i interpretant la cançó de Si la barqueta es tomba.


El grup Com Sona? realitzant una seqüència de sons amb tubs de plàstic picant a terra.


El grup Com Sona? cantant i interpretant la cançó de Plou i fa sol.


Espero que us agrandi tanta com a mi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada