divendres, 4 d’octubre del 2013

Canals RSS


Hola,

avui us parlaré sobre els canals RSS. 



Els canals RSS o feed és un servei que ens permet subscriure’ns d'una manera senzilla i gratuïta als continguts d'una pàgina web. “S'utilitza per difondre informació actualitzada freqüentment a usuaris que s'han subscrit a la font de continguts. Un programa que usa RSS s'anomena agregador, i n'hi ha de molts tipus. Incrustats a navegadors web, widgets per l'escriptori, en programes de correu electrònic, en pàgines web dedicades i en programes dedicats.
El principal avantatge del sistema és l'agilitat, ja que es fa innecessari haver de descarregar les imatges i els altres elements de la web, descarregant-ne només els titulars. I també el fet de poder adjuntar el contingut de molts llocs web en un sol espai”. Com podeu veure al meu bloc, tinc activat el canal RSS.
És molt senzill, si ens posem al bloc, des de l'apartat de disseny, cliquem a afegir un gadget i se'ns obrirà una finestra. Hem de buscar afegir un "Feed", cliquem i per acabar només caldrà posar la URL del feed que volem afegir.
Espero que aquesta informació us sigui de gran utilitat.

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada