divendres, 18 d’octubre del 2013

Com obtenir una llicència Creative Commons?


Hola,

Des del mòdul de GTIC ens han recomanat que posem una llicència Creative Commons per al blog. Sigui com sigui, jo us explicaré com es fa per obtenir una llicència Creative Commons per qualsevol dels continguts que vulguem publicar o compartir en algun portal d’Internet.

Primer de tot, hem d’anar a la pàgina web de Creative Commons. En la pàgina principal ens sortirà un apartat que posa “choose a License”, si cliquem ens portarà a la pàgina per crear la nostra llicència. A partir d’aquí, només caldrà escollir les característiques que vulguem que tingui la llicència, sinó les recordeu podeu visitar la pàgina per saber les condicions de llicència Creative Commons. Un cop les haguem escollit, haurem de copiar el codi Embed que apareix a sota i posar-ho en la nostra pàgina web.

En el cas de què vulguem posar una llicència de Creative Commons en el nostre blog, hem de copiar el codi Embed que apareix i afegir un gatget des de l’apartat disseny del blog. El tipus de gatget que hem d’escollir és: HTML/JavaScript. Si volem podem posar un títol al gatget i on posa contingut, hem de pegar el codi Embed.



Sempre que puguem, el més recomanables es que compartim el màxim de continguts possibles amb la resta de persones, ja que els farem més rics i podrem aprendre i ajudar-nos uns dels altres.

Compartir és viure


Estret de: http://www.flickr.com per dcarrero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada